Skip to content

Een evenement of feest organiseren? U heeft ontzettend veel dingen nodig, maar het is wel erg leuk! U heeft onder andere toiletwagens nodig die de gasten kunnen gebruiken. Hoeveel u nodig heeft en wat voor soort toiletwagen hangt af van het soort feest of evenement wat u organiseert. Eén ding is zeker: Prins van der Meer helpt u graag met het regelen van toiletwagens.

Bij Prins- van der Meer hebben wij diverse opties voor de verhuur van toiletwagens. Zowel voor kleine feestjes als voor grote evenementen hebben wij capaciteit om lange rijen bij de wc’s te voorkomen.

Toiletwagens huren? De mogelijkheden op een rij

Voor bijvoorbeeld bruiloften of een bedrijfsfeest hebben wij een VIP toiletwagen ontworpen. Hier zitten drie damestoiletten, een herentoilet en drie urinoirs in. Voor feesten tot ongeveer 500 mensen is dit een zeer geschikte toiletwagen. Een iets simpelere versie van de VIP toiletwagen is de toiletunit. Deze heeft een capaciteit van 200 mensen en beschikt over drie dames en/of herentoiletten en twee urinoirs. Voor een kleinschalig feestje is onze toiletunit met een capaciteit van 100 mensen zeer geschikt. Deze unit beschikt over een damestoilet, een herentoilet en een urinoir. Nog een andere optie voor luxe VIP toiletwagens is onze toiletwagen die u kunt verbinden met een gebouw of tent. Hier merkt u niet eens dat u het gebouw of tent uitgaat. Het is waterdicht, heeft zijpanelen van kunststof en ziet er netjes uit. Voor grote feesten waar veel toiletten nodig zijn, hebben we ook mobiele toiletten en een plaszuil. Dit zijn handige opties voor grote feesten of evenementen. Voor ieder feest of evenement hebben we bij Prins- van der Meer wel een geschikte optie. Voor een luxe uitstraling bij bijvoorbeeld een bruiloft of als het vooral gaat om gemak, bij bijvoorbeeld een tentfeest.

Toiletwagen huren

Toiletwagen huren in Friesland en meer?

Naast toiletwagens zijn er nog veel meer dingen te huur bij Prins- van der Meer. Denk hierbij aan bars en koelingen, BBQ’s en heaters en benodigdheden voor buffetten. Ook kunt u bij ons terecht voor elektra en verlichting, glaswerk en servies en divers meubilair. Op zoek naar een tent? Ook tenten kunt u huren bij Prins- van der Meer.

Prins- van der Meer staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Alle feesten en evenementen kunnen wij goed regelen door de voorzieningen goed te regelen. Wij zijn een toonaangevend verhuurbedrijf van feest- en evenementenmaterialen in Friesland en daarbuiten. Bij ons is de klant altijd koning. We zijn vlot, praktisch, klantgericht en hebben veel vakmanschap.

Toiletwagen huren Friesland

Het leuke aan het huren van materialen bij Prins- van der Meer is dat u volledig ontzorgd wordt. Wij zetten de tenten op, installeren alle benodigdheden en ruimen ook alles weer op. Zo heeft u geen werk van deze dingen. Een evenement organiseren is immers al druk genoeg. Wij reinigen de spullen als het terugkomt van de verhuur, zo lijkt alles altijd als nieuw.

Back To Top
×