Skip to content

Tijdens een evenement of feest is koud drinken essentieel. Wilt u niet allemaal losse koelkasten, maar het koude drinken op één plek bewaren? Maak dan gebruik van onze koelwagen. In deze koelwagen kunt u al het drinken en ook eten kwijt en wordt het constant gekoeld. Het is een vrij grote koelwagen, dus u kunt er veel in kwijt. Maak gebruik van onze service en huur koelwagens bij Prins- Van der Meer.

De mogelijkheden bij de verhuur van koelwagens

Wij hebben meerdere koelwagens in de verhuur. Er is een koelwagen van zestien kubieke meter en deze wagen heeft een aansluiting voor bierslangen. Aan deze bierslangen kunnen bierfusten gekoppeld worden, waardoor het bier constant koud getapt kan worden. Ook is er een koelwagen met een voorzet- en tapbuffet. Er is nog een iets kleinere koelwagen in de verhuur. Deze wagen is acht kubieke meter groot en heeft zes deuren die de wagen in verschillende vakken verdeeld. Afhankelijk van de grootte van het evenement kan er een koelwagen van zestien of acht kubieke meter worden gekozen. Beide koelwagens zijn groot genoeg om veel bier, wijn, frisdrank en eten in op te slaan.

Koelwagens huren

Koelwagen huren? De mogelijkheden op een rij

Wij zijn een vakkundig verhuurbedrijf dat u van alle gemakken voorziet. Naast koelwagens hebben we ook andere dingen in de verhuur die we verhuren voor evenementen en feesten. Hierbij kunt u denken aan bars, barbecues, heaters, elektra en verlichting, verschillende tenten, glaswerk en servies en meubilair en toebehoren.

Wilt u een evenement organiseren waar eten geserveerd moet worden? Wij kunnen verschillende barbecues regelen, maar ook benodigdheden voor een buffet. Handig hierbij is het gebruik van een koelwagen. Dan kan het eten eerst koel bewaard worden en kan het later gebakken en/of genuttigd worden.

Er kan ook elektra en verlichting gehuurd worden, zodat u niet met allerlei verlengsnoeren en stekkers hoeft te werken. Heeft u onderdak nodig? Wij regelen op basis van het aantal personen een geschikte tent en leveren hierbij een vloer als dit nodig is. Kortom, bij ons kunt u terecht voor de huur van materialen voor een evenement of feest. Vrijwel alle benodigdheden kunnen bij ons gehuurd worden.

Koelwagen huren Friesland

Koelwagens huren in Friesland en meer

Wilt u graag gebruik maken van onze verhuurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld en dat het een onvergetelijk evenement wordt.

Wij bieden een goede service waarbij we alles op locatie brengen, alles installeren en na afloop alles weer afbouwen. Hier hoeft u zich niet druk om te maken dus. Na elke verhuur reinigen wij alles waardoor alles bij elke verhuur schoon is en er als nieuw uitziet.

Back To Top
×