Skip to content

Organiseert u een evenement op grotere schaal? Grote kans dat u hiervoor een aantal dranghekken nodig hebt. Dranghekken dienen als afzetting van een gebied en als soort muur om het pad te bepalen. Voor de veiligheid worden vaak dranghekken gebruikt. Heeft u dranghekken nodig? Bij Prins- van der Meer hebben wij grote aantallen dranghekken beschikbaar die u kunt huren voor het evenement.

Dranghekken huren bij Prins- van der Meer

Bij Prins- van der Meer hebben we dranghekken te huur. Geen verschillende soorten, maar gewoon de ‘standaard’ dranghekken. Ze zijn los te huur en op een laadplatform. Vooral bij grote evenementen, als u veel hekken nodig heeft, is een laadplatform handig. Het zijn zware hekken van maar liefst 18 kilogram. Zo blijven ze op hun plek en kunnen mensen niet zomaar de hekken verplaatsen. Voor grote evenementen zijn dit dus zeker de geschikte dranghekken. Vaak worden ze verhuurd in combinatie met bouwhekken. Dit zijn de hogere hekken die ervoor zorgen dat een gebied kan worden afgeschermd.

Dranghekken en andere materialen voor verhuur

Bij Prins- van der Meer kunt u naast dranghekken nog veel meer materialen huren voor uw feest of evenement. We hebben alle benodigdheden voor bars en koelingen. Van een kleine koelkast tot grote koelkasten en van mobiele tapbuffetten tot een voorzetbuffet. Afhankelijk van uw behoefte hebben we geschikte materialen in de verhuur. Als u graag eten erbij wilt hebben, hebben we barbecues in de verhuur. Ook hebben we alle benodigdheden voor een buitenkeuken en eventueel bakken voor het buffet. Voor het eten en drinken verhuren we ook het benodigde glaswerk en servies. Voor elektra, licht en sfeerlichten kunt u ook bij ons terecht. Wij verhuren diverse elektra en verlichting voor uw feest of evenement. Dit zijn de standaard lampen, maar ook gekleurde ledverlichting en andere sfeerlichten. Kortom, voor een goed feest kunt u alle materialen bij Prins- van der Meer huren.

Dranghekken huren

Dranghekken huren in Friesland en meer

Bij Prins- van der Meer kunt u alle materialen voor evenementen of feesten huren. Wij bieden een goede service en zorgen ervoor dat u een geslaagd feest of evenement kunt organiseren. Voordat het evenement of feest plaatsvindt, maken we alles gebruiksklaar. We zetten de tenten op, installeren de koelkasten, plaatsen de evenementenwagens en zorgen ervoor dat alles werkt. Hier heeft u dan geen zorgen om. Na het evenement komen we weer langs en bouwen we alles af en nemen het weer mee. Zo heeft u totaal geen werk hiervan en kunt u zich ergens anders mee bezig houden. Na elk evenement reinigen wij alle materialen grondig, zodat u altijd materialen ontvangt die spik en span zijn en eruitzien als nieuw.

Back To Top
×