Skip to content

Prins-van der Meer werd in 1999 opgericht door Wytse Prins. In eerste instantie hield Prins-van der Meer, als evenementen en horeca verhuur bedrijf, zich voornamelijk bezig met installatie- en koeltechnische werkzaamheden. Wytse – creatief van aard – besloot al gauw om daarnaast zelf evenement- en partymateriaal te ontwerpen en te bouwen. “Ik bleef affiniteit houden met feesten en horeca. Ik heb eerder een dancing in Stavoren gehad en ik organiseerde ook met plezier diverse evenementen in Fryslân. Wat mij betreft is er altijd een reden om een goed feest te organiseren. En die maken wij bij Prins-van der Meer graag mogelijk. Als wij mensen een mooi feest geven, dan is dat heel dankbaar werk. Daar genieten wij van!”

Toonaangevend verhuurbedrijf van feest- en evenementenmateriaal in Noord-Nederland

Prins-van der Meer groeide al snel uit tot een toonaangevend verhuurbedrijf van feest- en evenementenmaterialen, zoals dranghekken en toiletwagens, in Friesland en omgeving. Jaarlijks realiseren Wytse en zijn team vele grote en kleine(re) evenementen die mede dankzij Prins-van der Meer een succes worden. Voorbeelden zijn evenementen als Frysman Triathlon, Concours Hippique Oranjewoud, Trekkertrek Harich, Skûtsjesilen, Visserijdagen Stavoren, Wandelvierdaagse Nijmegen, dorpsfeesten, zeilkampen, fairs en besloten bijeenkomsten.

Vlot, praktisch, klantgericht en vakmanschap

De klant is bij Prins-van der Meer altijd koning. De werkwijze van Prins-van der Meer is vlot, praktisch, klantgericht en met het juiste vakmanschap. “Een feest is pas een feest als je je nergens druk om hoeft te maken. Pas dan kun je prinsheerlijk genieten: op je gemak en naar volle tevredenheid!”

Op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt binnen Prins-van der Meer Verhuur? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ca. 1x in de 3 maanden

Back To Top
×