Skip to content

Organiseert u een groot evenement op locatie of een leuk feest in de achtertuin? Voor ieder evenement hebben wij de geschikte materialen om het evenement tot een groot succes te maken. Van tevoren kunnen de mogelijkheden worden besproken en vervolgens nemen wij het werk op ons. U maakt gebruik van onze mogelijkheden van evenementen verhuur om zo een evenement te organiseren die tot in de puntjes is geregeld.

Wat kunnen wij voor uw evenement regelen?

Ons assortiment aan evenementen verhuur is erg breed. Van een bar en koeling tot tenten en van glaswerk tot elektra en verlichting. Wij kunnen uw evenement tot in de puntjes verzorgen. In ons assortiment is een populair onderdeel bar en koeling. Op elk evenement, of het nu een groot of klein evenement is, is het belangrijk dat er genoeg drinken is en dat dit ook gekoeld wordt. Wij bieden diverse bars met taps en verschillende groottes koelingen. Daarnaast het eten. Wij kunnen barbecues en heaters regelen en ook alle benodigdheden voor een buffet of keuken. Zo kunt u met het juiste materiaal uw gasten van eten voorzien. Daarbij hoort ook glaswerk en servies. Wij kunnen divers glaswerk als bierglazen, wijnglazen en servies als borden en bestek leveren. Ook het praktische gedeelte kunnen wij leveren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw evenement is voorzien van elektra en verlichting en kunt u bij ons terecht voor een tent. Wilt u ook graag een toilet? Wij verhuren ook evenementenwagens waaronder toiletwagens. Voor de echt grote evenementen die aan bepaalde regels moeten voldoen, zijn wij ook de geschikte verhuurder. Bij ons kunt u terecht voor bouwhekken, dranghekken, draagtrays voor drinken, een aggregaat, garderoberekken en rijplaten.

Evenementen verhuur

Jarenlange ervaring en goede service

Sinds 1999 verhuren wij allerlei materialen voor evenementen. Vanaf toen hebben wij voor talloze grote- en kleine evenementen het evenementenmateriaal geregeld. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u goed advies geven om zo een succesvol evenement te realiseren. Dit kunnen wij ook voor u doen! In goed overleg worden de materialen op de juiste tijd en datum geleverd en kan het ook aangesloten worden. Ook het afbouwen en ophalen na afloop van het evenement wordt geregeld. Ook zorgen we ervoor dat de materialen voordat u ze ontvangt in zijn geheel gereinigd worden, zo heeft iedere klant het idee dat er zo goed als nieuw materiaal wordt gebruikt.

Evenementen verhuur Friesland

Evenementen verhuur bij Prins – Van der Meer

Bent u opzoek naar materiaal voor een evenement wat u organiseert of een kleiner feest wat u geeft? Bij Prins- Van der Meer bent u op de juiste plek voor evenementen verhuur. Bij ons kunt u een compleet pakket aan materiaal huren om zo volledig ontzorgt te worden op dat gebied. Wij geven u graag persoonlijk advies, zodat er met hoeveelheden en materialen de juiste keuzes worden gemaakt. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Back To Top
×