Skip to content

Horeca verhuur

Staat er een groot evenement op de agenda dat u als bedrijf of gemeente organiseert? U bereidt het evenement tot in de details voor en door een strakke planning aan te houden, zorgt u voor een succesvolle organisatie. Om u in de voorbereidingen te ondersteunen, staan we graag voor u klaar. Maak gebruik van onze mogelijkheden voor horeca verhuur, zodat we u voor een groot deel kunnen ontzorgen.

Onze mogelijkheden voor horeca verhuur

Alles wat u aan materiaal nodig heeft om een succesvol evenement neer te zetten, kunt u vinden in ons assortiment voor horeca verhuur. Uw gasten ontvangt u in een van onze grote tenten die compleet is ingericht met meubilair. Achter onze bar wordt het drinken ingeschonken en uiteraard voorzien we de locatie van elektriciteit, zodat de muziek en het feestverlichting aan kunnen.

Horecaverhuur

Ook voor kleingoed dat u op het event nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Van glaswerk en servies tot buffetmateriaal waarmee u uw gasten kunt voorzien van smakelijke gerechten, in ons assortiment vindt u alle benodigdheden voor de organisatie van uw evenement. Wilt u uw gasten in de buitenlucht samenbrengen, dan zorgen onze heaters voor de nodige warmte.

Veelzijdig en toonaangevend

Bent u druk met de voorbereidingen voor het evenement, dan doet u er alles aan de organisatie soepel te laten verlopen. Om daaraan bij te dragen, denken we graag met u mee in de mogelijkheden voor horeca verhuur. In goed overleg regelen we dat de gehuurde materialen op tijd geleverd en aangesloten worden. U hoeft daar niet naar om te kijken. Hetzelfde geldt voor het afbouwen en ophalen na afloop. Dit doen wij voor u op het afgesproken tijdstip. Bovendien zorgen we ervoor dat al het materiaal voor de horeca verhuur goed gereinigd en gecontroleerd wordt, zodat iedere klant het materiaal weer als nieuw kan gebruiken.

Om u optimaal te helpen, staan we voor u klaar met een praktische en vlotte aanpak. Wanneer u uw specifieke wensen en behoeften met ons bespreekt, komen we vanuit onze vakmanschap tot een effectieve oplossing. We denken graag met u mee, zodat het evenement een gegarandeerd succes wordt.

Horeca verhuur Friesland

Horeca verhuur bij Prins-Van der Meer

Bent u voor de organisatie van een aankomend evenement op zoek naar één adres waar u alle nodige materialen kunt halen? Maak gebruik van onze professionele horeca verhuur en bekijk ons aanbod met alles wat u mogelijk kunt gebruiken. We helpen u graag met persoonlijk advies, zodat u kunt bepalen welke materialen en hoeveelheden u nodig heeft. Meer weten over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u volledig kunnen informeren over de mogelijkheden.

Back To Top
×