Skip to content

Organiseert u binnenkort een feestje en heeft u voorzieningen voor bier nodig? Wij hebben bij Prins- van der Meer onder meer biertap huren. Wij zijn het toonaangevende verhuurbedrijf van Friesland en omstreken en hebben veel materialen die uw feest tot een succes maken.

Mogelijkheden bij biertap huren

Bij Prins- van der Meer hebben wij diverse opties als het gaat om de verhuur van biertappen. Wij hebben een mobiel tapbuffet en een uitklapbaar mobiel tapbuffet. Dit is een soort bar inclusief een tap waar u de biertjes gemakkelijk op kunt tappen. Er zitten roosters in de bar waar het overige bier doorheen gaat. Zo wordt het nooit een rommeltje. Voor het tapbuffet kunnen wij ook het toebehoren regelen. Denk hierbij aan glazen en een klein emmertje waar spul voor het tappen in zit. Bij een tapbuffet kunnen we ook een voorzetbuffet leveren. Dit houdt in dat er een soort bar voor het tapbuffet wordt geplaatst waar de biertjes op gezet kunnen worden. Organiseert u een feestje waar het er allemaal strak uit moet zien? Wij hebben de mogelijkheid om een barombouw erbij te leveren. Deze barombouw is gemaakt van hout en hierdoor ziet het er chique uit.

Biertap huren Friesland

Vaak worden er fusten aan het tapbuffet gekoppeld, maar als u een groot feest organiseert waarbij fusten niet praktisch zijn, kunnen wij ook geïsoleerde bierleidingen leveren waar het bier doorheen kan stromen vanaf een vrachtwagen met bier. Zo hoeft u niet de fusten te verwisselen en kunnen uw gasten de hele avond genieten van koud getapt bier. Voor de overige dranken die uit flessen komen hebben wij grote koelkasten te huur waar u veel flessen in kwijt kunt. Organiseert u echt een groot feest? Dan hebben we ook koelwagens waar de rest van het drinken in kan worden opgeslagen.

Evenementenverhuur bij Prins- van der Meer

Naast een tapbuffet en koelkasten verhuren wij nog veel meer materialen die u kunt gebruiken bij het feest. Als u graag een hapje eten wilt, hebben wij een barbecue, spullen voor een buffet en borden en bestek. We verhuren stoelen en tafels zodat uw gasten rustig kunnen eten en ook al het glaswerk en servies kunnen wij leveren. Zo hoeft u dit niet zelf te regelen, maar leveren wij de spullen. Als u geen geschikte ruimte heeft voor het feest, dan kunnen wij ook tenten leveren. We hebben pagodetenten van 4 bij 4 meter en pagodetenten van 5 bij 5 meter. Heeft u een grotere tent nodig? Wij hebben aluminium hallen van verschillende breedtes waarin uw gasten heerlijk kunnen vertoeven. Als het fris wordt, kunt u altijd de heaters aansteken en zo kunnen u en uw gasten tot laat in de avond in de tent van het feest genieten.

Biertap huren Friesland accessoires

Biertap huren in Friesland en meer

Prins- van der Meer is al jarenlang een grote speler in Noord-Nederland als het gaat om de verhuur van evenementenmateriaal. Wilt u graag spullen bij ons huren? Zoals een biertap huren of toiletwagens. Wij komen vooraf alle materialen brengen, zetten het op indien nodig en ruimen het na afloop weer op. Na elke verhuur reinigen wij de spullen grondig, zodat elke klant spullen krijgt die eruitzien als nieuw. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top
×