Skip to content

Gaat u binnenkort een feestje organiseren en wilt u het eten en drinken goed geregeld hebben? Daar kunnen we bij Prins- van der Meer goed voor zorgen. Als u het professioneel wilt aanpakken, hebben wij diverse materialen die u kunt huren voor uw feest. Denk hierbij aan diverse bars waar de drankjes op geschonken kunnen worden en hierbij horen ook koelingen die de dranken koud houden. Ook hebben we diverse mogelijkheden aan materialen die uw gasten kunnen voorzien van eten en nog veel meer. Onder andere een bar huren doet u bij Prins- van der meer!

Mobiele bar huren en andere mogelijkheden

Bij Prins- van der Meer hebben we diverse mogelijkheden voor bar verhuur om uw feest tot een succes te maken. We hebben mobiele koelbuffetten die dienen als bars en koeling. Er zitten in het grote mobiele koelbuffet twee koelkasten en flessenhouders. We hebben ook een klein mobiel koelbuffet. Dit koelbuffet bestaat uit twee losse onderdelen die een koelkast bevatten. Ook deze kan gebruikt worden als bar. Daarnaast hebben we nog verschillende mobiele tapbuffetten en voorzetbuffetten. Een voorzetbuffet kan voor de bar worden gezet als een soort tafel. De mobiele tapbuffetten bevatten een tap waar vaten bier aan kunnen worden gekoppeld. Gaat u voor een mobiel tapbuffet of voorzetbuffet? Dan kunt u er een grote koelkast bij huren waar de overige dranken gekoeld in bewaard kunnen worden en kunnen we een toebehoren voor een tapbuffet leveren. Dit houdt in dat de glazen en de materialen voor het tappen mee worden geleverd.

Mobiele bar huren

Bar verhuur mogelijkheden en meer bij Prins- van der Meer

Naast bars en koelkasten hebben we bij Prins- van der Meer nog meer materialen die u kunt huren voor uw feest. Organiseert u een groter evenement? Ook daar kunnen wij materialen voor regelen.

Als u graag wat eten wilt hebben bij uw feest, hebben wij diverse mogelijkheden. Zo hebben we meerdere soorten barbecues, een wokpan, een poffertjesplaat, diverse benodigdheden voor een buffet en een frituurpan. Ook kunnen we voor het eten en drinken al het glaswerk en servies regelen. Van wijnglazen tot messen en vorken. Stoelen, tafels, statafels en banken hebben wij in de verhuur om u een zo comfortabel mogelijk feest te geven. Als de gasten het koud krijgen, kunnen de heaters aangestoken worden. Dit alles heeft elektriciteit nodig om te kunnen werken. Wij kunnen elektra en verlichting leveren en sluiten dit ook aan.

Bar huren Friesland

Als u geen geschikte ruimte heeft, kunt u bij ons ook een tent huren. Wij hebben tenten in diverse maten. Zo hebben wij pagodetenten van 4 bij 4 meter en van 5 bij 5 meter. Als u een grotere tent nodig heeft, hebben wij aluminium hallen in ons assortiment. We hebben deze hallen in afmetingen van 6 meter, 8 meter, 10 meter en 15 meter breed. Bij deze tenten kunnen vloeren worden geleverd. We hebben een vlondervloer en een zwaarlastvloer. Afhankelijk van de sfeer die u wilt uitstralen.

Bar huren Friesland en meer

Gaat u een feest organiseren en heeft u diverse materialen nodig? Bij Prins- van der Meer bent u hiervoor op de juiste plek. Naast een bar huren hebben wij nog veel meer materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dranghekken. Wij brengen alles naar de locatie, installeren de spullen en halen het materiaal na afloop weer op. Na elke verhuur reinigen wij de materialen goed. Zo ontvangt iedere klant de materialen alsof ze als nieuw zijn. Wilt u graag materialen huren bij ons of heeft u een vraag voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top
×