Skip to content

Een feest organiseren? Daar hoort een partytent bij! Ook al is het mooi weer en wordt er geen regen verwacht, een partytent is altijd handig. U heeft onderdak en het geeft ook een gezellige sfeer. Bent u op zoek naar de geschikte partytent voor uw feest of evenement? Bij Prins- van der Meer verhuren wij diverse partytenten en nog veel meer andere benodigdheden voor feesten en evenementen.

Partytenten huren bij Prins- van der Meer

Welkom bij Prins- van der Meer. Wij zijn het toonaangevende verhuurbedrijf in Friesland en omstreken. Bent u op zoek naar een geschikte partytent voor uw feest of evenement? Wij hebben twee soorten partytenten in de verhuur. De eerste optie is een tent van 4 bij 4 meter. De tweede optie is iets groter, namelijk 5 bij 5 meter. Onze partytenten zijn ook wel bekend als pagodetent. Dit zijn partytenten met een puntdak. Ze hebben door dit dak een luxe uitstraling en worden veel gehuurd voor bruiloften of bedrijfsfeesten, maar kunnen uiteraard ook worden gebruikt voor een verjaardag of ander feestje. Deze partytenten worden geleverd zonder vloer, maar die kan er wel bij worden besteld.

Naast deze partytenten hebben wij nog aluminium hallen te huur. Deze hallen zijn er ook in diverse groottes. Zo hebben we een hal van 6 meter breed, 8 meter breed, 10 meter breed en een hal van 15 meter breed. Bij deze hallen zijn, net als bij de partytenten, diverse materialen te huur. U heeft bij de vloer keuze uit een zwaarlastvloer of een vlondervloer. Ook zijn er ballastblokken te huur die de tent op zijn plek houdt met slecht weer. Als accessoires zijn er borden voor noodverlichting en een brandblusser te huur. Dit is belangrijk om de veiligheid in de tent te garanderen.

Vakmanschap in evenementenverhuur

Bij Prins- van der Meer ervaar uw vakmanschap in evenementenverhuur. Naast de partytenten en grote hallen verhuren we nog veel meer om uw evenement of feest tot een groot succes te maken. Denk hierbij aan bars en koelingen voor drankjes en barbecues, benodigdheden voor een buffet en ook glaswerk en servies. Zo kunt u genieten van lekker eten en drinken. Ook als u elektra en verlichting nodig hebt, heaters voor de warmte en divers meubilair dan bent u bij ons op het juiste adres.

Partytent huren in Friesland en andere materialen?

Bij Prins- van der Meer kunt u terecht voor het huren van alle benodigde materialen voor een feest of evenement. Wij zetten alles op en ruimen ook alles weer op. Zo heeft u er zelf geen drukte van. Ook reinigen we alles goed na iedere verhuur, zodat elke klant van ons de materialen ervaart als zo goed als nieuw. Wij zijn vlot, praktisch, klantgericht en werken met veel vakmanschap. Zo maken wij ieder feest tot een gegarandeerd succes!

Back To Top
×